Yritys

Meslewi Oy


Tule tuhkimona ja lähde prinsessana. Kaikki alkaa aina unelmasta.

Meslewi on vuonna 1991 perustettu morsius- ja iltapukuliike, jota johtaa toimitusjohtaja/omistaja, muodin pitkän linjan ammattilainen Leena Meskanen.

Helsingin ydinkeskustasta, Mannerheimintieltä, löydät liikkeen, jonka 300m2 tilat on laajennettu palvelemaan juhlivia naisia. On syntynyt kauneuden maailmaan erikoistunut bäkkäri, mistä saat kaiken kerralla, yhdestä paikasta. Meikkaukset, kampaukset, pukeutumiminen sekä aina oikea puku juhliin 100 sävyssä ja kokoina 30-60. Ammattimaisesti valittuna, eri alojen osaajien kanssa turvallisesti ja joustavasti, hyvissä fiiliksissä. Yhdessä tai ryhmissä, yksityisesti tai yrityksille. Meslewi on olemassa kaikille naisille, jotka rakastavat juhlia sekä nauttivat juhliin valmistautumisesta ammattilaisten käsissä.

Liikkeestämme löydät 10 metrisen catwalkin, missä pidämme koulutus- ja opastuskursseja tyylin, glamourin, poseerauksen ja korkokenkien maailmaan. Catwalkilla jokainen asiakas saa oman tähtihetken ja fiilistellä henkilökohtaisessa juhlapukusovituksessa.

 

Unelmien toteutuminen on puhelinsoiton päässä.
Varaa aikasi heti, niin nautinnollinen juhliin valmistautuminen voi alkaa!

Sovituksiin vain ajanvarauksella (24/7)
p. +358 040 512 8228