Palvelut

Meslewi tekee sinusta tähden

Juhlapukuloistoa 300m² vuodesta 1991.

Etsitpä sitten romanttista, eleganttia, minimalistista, modernia tai muodikasta asua, löydät persoonaan ja elämäntapaan sopivan kokonaisuuden Meslewistä! Pukuja voit muuntaa ja stailata kauniilla yksityiskohdilla eri juhliin sopiviksi. Halutessasi voit hankkia pelkästään kauniita yksityiskohtia täydentämään mitä tahansa pukuasi. Meslewistä löydät myös pitsejä metrihintaan. Saat meiltä myös kokonaisvaltaisen stailauksen, meikeistä koruihin ja kampauksiin. Eri alojen ammattilaisten käsissä voit olla turvallisin mielin ja hyvällä fiiliksillä. Bäkkärimme on naisille, jotka rakastavat juhlia ja nauttivat juhliin valmistautumisesta ammatilaisten käsissä.

Palvelemme:

Juhla- ja morsiuspuvut

Glamouria ja loistoa tilaisuuteen sopivalla tyylillä

Olet tervetullut hurmaantumaan Meslewin laajaan valikoimaan tyylikkäitä juhla- ja morsiuspukuja. Tarjoamme yksilöllisiä malleja, joista voit valita oman tyylisi sinulle sopivaan hintaan. Pukuja löytyy mallistostamme 80 värissä ja  valkoisen eri sävyissä, koot ovat 30 – 60. Meslewin kaikissa puvuissa on 40 °C vesipesu sekä kahden koon sivusaumavarat.

Vaikka Meslewissä on pukuja aina suuri määrä heti varastossa, lisäävät sovitusajat mahdollisuuksia – puku kannattaakin tulla tilamaan ajoissa. Kauttamme ajanvarauksella saatava ompelupalvelu auttaa mahdollisissa muutostöissä. Jos tarvitset juhlapukusi päivässä, kysy express-palvelua.

Tyylejä ja stailausta

Tyylittele tyylimestarin kanssa

Tule Meslewiin prinsessahoitoon tai 10 metriä pitkälle uudelle catwalkille fiilistelemään. Saat henkilökohtaisen asiantuntijan avun ja vinkit yksilölliseen juhlapukeutumiseen; jo yli 20 vuoden ajan Meslewiä luotsannut Leena Jaakkola pukukoodaa ja suunnittelee aina oikean puvun ja kokonaisuuden juhlaasi.

Bäkkäri

Meikkaukset – Kampaukset – Pukeutuminen – Kaikki palvelut samasta paikasta helposti!

Kaikki alkaa aina unelmasta. Me Meslewissä heräsimme eräänä päivänä ajatukseen, tehdä Meslewin 300m2 tiloihin laajennettu kokonaisuus juhliville naisille. Kauneuden maailmaan erikoistunut Bäkkäri, mistä kaiken saisi kerralla, yhdestä paikasta. Meikkaukset, kampaukset, pukeutuminen sekä aina oikea puku juhliisi 100 sävyssä ja kokoina 30-60. Ammattimaisesti, eri alojen osaajien kanssa turvallisesti ja joustavasti hyvissä fiiliksissä. Yhdessä tai ryhmissä, yksityisesti tai yrityksille. Meslewin Bäkkäri on kaikille naisille tarkoitettu paikka, jotka rakastavat juhlia sekä nauttivat juhliin valmistautumisesta ammatilaisten käsissä.

Ps. Tiloissamme keskellä Meslewin juhlapukuliikettä on myös 10 metrinen catwalk, missä pidämme jatkuvasti koulutus-ja opastuskursseja tyylin, glamourin, poseerauksen ja korkokenkien maailmaan. Catwalkilla jokainen asiakkaamme saa fiilistellä omassa juhlapukusovituksessaan.

Olemme nyt käytettävissäsi, puhelinsoiton päässä nautinnollisesta juhliin valmistautumisesta !

Tilaisuudet

Iltoja muodin parissa max. 25 henkilöä

Oletko kaivannut vinkkiä tapahtuman järjestämiseen? Kerää ystäväsi tai kolleegasi yhteen ja tule viettämään iltaa muodin, meikkien, hiusten ja tyylin merkeissä. Meslewi järjestää räätälöityjä tapahtumia, joissa voitte nauttia hyvästä musiikista, välipaloista ja ruuista sekä kuohuviineistä Meslewin myymälässä.

Yllätä ystävät tai kollegat Meslewin prinsessapäivällä! Ota yhteyttä Meslewiin ja varaa iltanne. Meiltä esim styling-koulutukset, meikkikurssit, illalliset ja näytökset Catwalkilla. Yksityinen ostosilta sisältäen kuohuviiniä ja pieniä välipaloja á 10 € / hlö

Kysy lisää - räätälöidään teille oma unohtumaton hetkenne