FABER ART

 

Faber Art

Faber Art on täyden palvelun kultasepänliike, joka tarjoaa uniikkeja kultakoruja, säihkyviä jalokiviä ja laadukkaita helmiä.  Liikkeestämme löytyy runsas valikoima myös kihla- ja vihkisormuksia.

Viihtyisässä myymälässämme Korkeavuorenkadulla on miellyttävää asioida asiantuntevan henkilökunnan opastuksella.  Diplomigemmologi Annamari Ettilällä on yli 25 vuoden työkokemus korkeatasoisten korujen suunnittelusta ja jalokivien arvioinnista. Hän valitsee Faber Artin koruihin käsittelemättömiä jalokiviä, jotka ovat valovoimaisia ja eettisesti kestäviä.

Faber Art myös uudistaa, korjaa ja arvioi koruja, punoo helminauhoja, kaivertaa jalometallituotteita sekä tarjoaa kellosepän palveluja. Oma kotimainen valmistuksemme sekä valikoitujen kansainvälisten korutuottajien maahantuonti  tarjoavat laadukkaita koruja juhlaan ja arkeen. Aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme!
Korkeavuorenkatu 3, Helsinki / Puh. 09 605 060
www.faberart.fi/

 

Formtex Oy

Formtex Oy

NYT LAADUKAS FRAKKI OMILLA MITOILLASI OMAKSI alk. 335€ Soita heti! P.0504065497/ tunnus MESLEWI

Pohjoinen Hesperiankatu 9 00260 HELSINKI Puh. 0504065497

Mururent

Mururent

Muru Rent -laukkulainaamo tarjoaa ihania laukkuja vuokralle joko viikoksi tai kuukaudeksi. Me ymmärrämme kuinka eri tilanteet niin arjessa kuin juhlassa saattavat vaatia erilaisen laukun. Lisäksi olemme sitä mieltä, että on ihan ok vaihtaa mieltä sekä haluta kokeilla jotain uutta ja erilaista. Nyt se on mahdollista ilman suuria investointeja sillä Muru Rentin ihania laukkuja voit vuokrata alkaen vain 49€ viikko!

Liinasaarentie 9A 02160 ESPOO Puh: 045 204 8004

www.mururent.fi

 

Finn Spring
Ylpeydellä Suomesta

 

Runebergin Kukka

Runebergin Kukka

Runeberginkatu 58 00260 Helsinki Puh. 09 406 655 Fax 09 406 620 www.runeberginkukka.com

Runebergin Kukka on tunnettu perinteikäs kukkasidontaan erikoistunut kukkakauppa Helsingin Töölössä, Runeberginkadun ja Töölönkadun kulmassa.

Olipa tarpeesi pieni yksittäinen kukka tai kokonaisen kartanon koristeleminen, niin apu löytyy meiltä. Floristimme opastavat ja toteuttavat vaativammatkin kukkasidontatyöt kokemuksella ja vankalla käsityöläisen ammattitaidolla. Vaalimme perinteitä eläen samalla vahvasti nykypäivässä ja ”ajan hermolla”, ehkä jopa edelläkin.

Runsaasta shishi -mallistosta löytyy upeita lahjaideoita niin kotiin kuin yrityksille.

Kukkasidonnan ohella meiltä löydät laajat valikoimat ruukkuorkideoita ja siemeniä.

Vanajanlinna

Vanajanlinna

Vanajanlinnantie 485 13330 Harviala, Hämeenlinna Puh. 03 61 020 Fax 03 610 2210. www.vanajanlinna.fi

NYC-taxi

NYC-taxi

Matkaa juhlapaikalle aidolla keltaisella New Yorkin taksilla

Suomen ainoa aito NYC-City Cab on vuokrattavissa juhlakuljetuksiin ajalla 1.5. – 30.8. Täydellisesti kunnostettu ja siisti auto liikkuu pääasiassa kehä III – Porvoon alueella. Perustaksa 400 €/keikka sisältää auton, kuljettajan, bensat ja alv:n. NYC-City Cabia voit tiedustella numerosta 040 512 82 28.

Lue lisää: www.meslewi.com/yhteystiedot

Svane®

Svane® Zesam säätösänky

Katso esittely: youtube.com

Jarkko Niskala Myymäläpäällikkö

Masku Helsinki lanterna Masku Vantaa porttipuisto P. 02 01 211 512

Ompelimot

Meslewin juhlapukuihin muutostöitä erilliseen hintaan asiakkaiden mittoihin, kenkien korkoihin sopiviksi jne.

HUOM! Asiakkaan tulee itse noutaa ja viedä pukunsa ompelimoon. 

Meslewi tarjoaa omissa tiloissaan ilmaisen säilytyksen. Ihania juhlahetkiä toivotellen ja yhteistyöstä kiittäen Meslewi Oy.

Ateljee Elegant

Albertinkatu 21 00120 HELSINKI Puhelin: 040 543 2855 / Tatiana Plopan

Yhteistyössä Meslewin kanssa vuodesta 1993

Korjausompelimo Kia Virtanen Tmi

Mechelininkatu 39, 00250 HELSINKI

Pukujen korjaus ja muutostyöt.

Email: kia.virtanen@gmail.com Puh: 050 585 1979 http://www.korjausompelimo.fi/

Café Ekberg

Café Ekberg

Bulevardi 9, 00120 Helsinki Puh. 09 605 269 Fax 09 605 595 Avoinna: ma-pe klo 7.30 – 20 la klo 8.30 – 17 su klo 10-17 www.cafeekberg.fi/

Kohdataan Café Ekbergillä!

Hetki hyvälle on kohtaaminen Ekbergin kahvilassa. Siihen kuuluu kupillinen hyvää teetä tai kahvia ja suussasulava leivos tai muhkea voileipä. Ekbergin runsaan aamiaisen jälkeen löydät kahvilamme buffettipöydästä maistuvan ja edullisen lounaan. Tarjolla on pehmeä ja täyteläinen keitto Talon Tapaan oman leipomon lämpimäisten kera. Ehkä innostut tilaamaan lasillisen valkoviiniä tai konjakkia kahvin kera… Tavataan siis Ekbergillä!

Ekberg myymälä

Bulevardi 9, 00120 Helsinki Tilaukset puh. 09 605 272 Leipämyymälä on avoinna: ma-pe klo 8 – 18 la klo 8 – 15 www.cafeekberg.fi/patisseries/listPatisserie/

Lämmintä leipää ja maankuuluja leivoksia.

Aidot, tuoreet ainekset ja korkea ammattitaito ovat Ekbergin leivonnaisten salaisuus. Kahvilan ja myymälän yhteydessä sijaitsevassa leipomossamme leivotaan päivittäin herkkuja arkeen ja juhlaan.

Tuotevalikoimamme muuttuu ja kehittyy kaiken aikaa tuulahdusten myötä, vanhoja perinteitä unohtamatta. Meiltä löydät myös herkkuja eri puolelta maailmaa kuten Neuhaus -suklaata Belgiasta, Crabtree & Evelyn -marmelaadia Englannista, Guenard -öljyä Ranskasta ja balsamiviinietikkaa Italiasta. Tule katsomaan, tutustumaan ja herkuttelemaan.

Ekberg Party Service

Ekberg Party Service

Bulevardi 9, 00120 Helsinki Puh. 09 605 404 Fax 09 605 595 www.cafeekberg.fi

Juhlat ovat elämän kultareunus.

Kun on juhlan aika, yhdessä ystävien tai asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden tai suvun kesken Ekberg Party Service tarjoaa ensiluokkaiset tuotteet, tarjoilun, astiat, koristelun, osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan niin isoon kuin pienempäänkin juhlaan. Osallistumme tarvittaessa tilaisuuden valmisteluun aivan alusta alkaen ja vastaamme järjestelyistä loppuun saakka. Ota ajoissa yhteyttä Juhlapalveluumme, sillä parhaat juhlat ovat aina hyvin suunnitellut.

Sokerileipuri Suominen

Sokerileipuri Suominen

Jenni Höijer cake designer, kondiittori Aulangontie 1 13210 Hämeenlinna (toimitukset myös Helsinkiin) www.sokerileipurisuominen.com

Suomisen Kahvilat Oy on Leipomo- ja Konditoriakahvilatoimintaan erikoistunut yritys. Lähtökohtana on omaleimainen tuotevalikoima ja asiakkaiden omien erikoistoiveiden täyttäminen, sekä hyvä ja iloinen palvelu.

Etkö vielä kuulu kanta-asiakas ystäviimme? Nyt meillä on ilo kutsua sinut mukaan!
Meslewin ystävänä olet erikoisasemassa ja nautit monista upeista eduista.

Tervetuliaislahja: voit hakea juhlavan hartiahuivin liikkeestämme

Kutsut ainutlaatuisiin tapahtumiin, kursseille ja glamour uutuuksien ensiesittelyihin

Ammattimaista tyylineuvontaa

Jäsenyys on maksuton eikä sido mihinkään

Meslewi Friends