Pukukoodista protokollaan

Tyylittele koodaajan kanssa. Tule Meslewiin prinsessahoitoon tai 10 metriä pitkälle uudelle catwalkille fiilistelemään. Saat henkilökohtaisen asiantuntijan avun ja vinkit yksilölliseen juhlapukeutumiseen; jo vuodesta 1991 lähtien Meslewiä luotsannut Leena Jaakkola pukukoodaa ja suunnittelee aina oikean puvun ja kokonaisuuden juhlaasi.

Saatavilla on Meslewin laaja valikoima tyylikkäitä juhla- ja morsiuspukuja. Tarjoamme yksilöllisiä malleja, joista voit valita oman tyylisi sinulle sopivaan hintaan. Pukuja löytyy mallistostamme 80 värissä ja valkoisen eri sävyissä, koot ovat 30 – 60. Meslewin kaikissa puvuissa on 40 OC vesipesu sekä kahden koon sivusaumavarat.

Meslewin 300 m² liikkeessä on nähtävänä ja sovitettavana pukuja satoja malleja. Kaikissa puvuissa on korsetoitu yläosa, joka nostaa decoltén alueen parhaimmilleen ja korostaa uuman uuteen linjaan. Sovituksen yhteydessä Sinulla on mahdollisuus stylaukseen ammattilaisen kanssa; yhdessä voitte löytää uusia hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi värin ja leikkauksen suhteen.

Meslewissä on kolme erillistä sovitustilaa sekä ainutlaatuinen 10-metrinen CATWALK. Tällä catwalkilla voi jokainen haltioitua itsestään ja olla elämänsä tähti!

 

 

Tyylejä ja stailausta

Etsitpä sitten romanttista, eleganttia, minimalistista, modernia tai muodikasta asua, löydät persoonaan ja elämäntapaan sopivan kokonaisuuden Meslewistä! M-Code-Collection -puvut ovat edullisia ja jokaisen saatavilla. Meslewin M-Code-Collection on myynnissä vain meillä.

Pukuja voit myös muuntaa ja stailata kauniilla yksityiskohdilla eri juhliin sopiviksi. Halutessasi voit hankkia pelkästään kauniita yksityiskohtia täydentämään mitä tahansa pukuasi. Meslewistä löydät myös pitsejä metrihintaan.

Vaikka Meslewissä on pukuja aina suuri määrä heti varastossa, lisäävät sovitusajat mahdollisuuksia – puku kannattaakin tulla tilamaan ajoissa. Kauttamme ajanvarauksella saatava ompelupalvelu auttaa mahdollisissa muutostöissä. Jos tarvitset juhlapukusi päivässä, kysy express-palvelua.

 

 

 

Meslewi palveluksessasi

Jo yli 20 vuoden ajan Meslewiä luotsannut Leena Jaakkola pukukoodaa ja suunnittelee aina oikean puvun juhlaasi. – Haltioidu ja hurmaannu itsestäsi!

Palvelumme Meslewissä:

 • Juhlapukukoodaus
 • Juhlastailaus
 • Pukukoodineuvonta
 • Stailaus
 • Juhlapukeutumisneuvonta
 • Prinsessahoito
 • Juhlapuvut
 • Morsiuspuvut
 • Kaasojen puvut
 • Morsiusneitojen puvut
 • Cocktailpuvut
 • Pikkumustat
 • Vanhojentanssipuvut
 • Promootiopuvut
 • Karonkkapuvut
 • Väitöstilaisuuspuvut
 • Vuosijuhlapuvut
 • Juhlavieraiden asut ja asusteet
 • Vanne- ja tyllialushameet
 • Hunnut, myös pitsiset
 • Pitsitakit, -bolerot, -huivit eri kankaissa, sadassa sävyssä
 • Pitsisaappaat ja kengät
 • Aidot Swarovski-kristallituotteet
 • Asusteet, iltalaukut, hiuskoristeet, tiarat

 

 

linna3

Glamouria juhlaan

Juhlapuvun tulee antaa tunne-elämys niin puvun kantajalle kuin katsojalle. Meslewiä vuodesta 1991 luotsannut Leena Jaakkola stailaa aina oikean kokokonaisuuden; Meslewi tarjoaa asiakkaalleen glamouria ja loistoa tilaisuuteen sopivalla tyylillä.

Paitsi tilaisuuden luonne myös asiakkaan tyyli sekä sävyt otetaan huomioon. Heleän vaaleat ja tummat sävyt sekä metalliin hohtoiset värit kiinnittävät huomion ihmiseen kokonaisvaltaisesti. Räikeys, voimakkaat ja kirkkaat sävyt sekä suuret kuviot taas saattavat jättää itse ihmisen sivuosaan. Vaaleuden neutraalisuus lumoaa siinä, missä tummuus tyrmää.

Päällä hyvin istuvassa ja tyylikkäässä juhlapuvussa on hyvä olla. 20 vuoden kokemuksella luodut ja pukuihin sisälle rakennetut korsetit ja tyllialushameet ovat juhlaeleganssia parhaimmillaan.

Monipuolisuutta ja muuntuvuutta

Rakastan asuissa yksilöllisyyttä ja muuntuvuutta, sillä nainenkin muuttuu, sanoo Leena Jaakkola. – Myös vuodenajat ja juhlapaikat muuttuvat, miksei siis juhlapukukin? Eläköön juhlapuku uudelle tasolle stailattuna. Aina oikea kokonaisuus sekä yksityiskohtien määrä samaan pukurunkoon eri juhlaan!

Asiakkaat pitävät arvossaan Meslewin mallistoja, sillä ne muuntuvat moneksi ja moneen juhlaan. Oma tyyli, juhlapaikka ja tilaisuuden luonne vaihtuvat, jolloin juhlapukua voi stailata yksilöllisesti tilanteen mukaan. Kotona itse tehtävä helppo stailaus onnistuu, kun runkona on varma ja tyylikäs Meslewin asu!

Koska eri vuodenaikoina sekä päivä- ja iltajuhlissa on eri määrä valoa, voi koristeluja vaihtaa sesongin trendien mukaan tai välillä poistaa kokonaankin. Yksityiskohdilla maltillisesti ja viisaasti käytettynä on todellakin väliä.

Kahden koon saumanvarat sivusaumoissa tuovat joustavuutta naisen joskus niin muuttuviin mittoihin. Pukujamme voi myös lyhentää. Huomaathan, ettei pitkää helmaa tarvitse aina katkaista lyhennettäessä. Pukumme ovat vesipestäviä. – Muuntuvuus, kätevyys ja helppo huollettavuus ovat kierrätystä huipussaan!

Varaa aika ja tule prinsessahoitoon stailattavaksi!

Prinsessahoitoon pääset varaamalla ajan. Anna asiantuntijan löytää juhlapukeutumiseesi punainen lanka. Ei riitä, että olet ihana edestä ja takaa, tulee ajatella lisäksi side ways – sekä silhuettia myös! Kestihän Esterinkin hoidot prinsessaksi pitkään, kun jokainen yksityiskohta hiottiin huippuunsa – ja tulos oli huikea!

 

linna2

Sosiaalinen Media

Rakkautta on ...
Yhteiset hetket elämän tärkeimpien tasoristeyksien tiimellyksessä.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Meslewi YO🌹 action Sinulle? Tyylimestarin stailaama puku ja kokonaisuus.
Ammattikuvaaja: Petra Veikkola📸
Meslewin BÄKKÄRILLÄ meikkaus & kampaus /////Muah: Nina Honkanen
Tässäpä tämän kevään ylioppilaan Siiri Hautamäen huikeita kuvia muutama ihasteltavaksi✨👌🏼✨📈
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Uutta❤️❤️ ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Etkö vielä kuulu kanta-asiakas ystäviimme? Nyt meillä on ilo kutsua sinut mukaan!
Meslewin ystävänä olet erikoisasemassa ja nautit monista upeista eduista.

Tervetuliaislahja: voit hakea juhlavan hartiahuivin liikkeestämme

Kutsut ainutlaatuisiin tapahtumiin, kursseille ja glamour uutuuksien ensiesittelyihin

Ammattimaista tyylineuvontaa

Jäsenyys on maksuton eikä sido mihinkään

Meslewi Friends