Meslewin paljettipuvut

Meslewin paljettipukumallisto sai alkunsa New Yorkin häämatkallani 2013. Broadway-esityksissä käytettyjen kokopinnan pukujen paljetit lumosivat minut. Jo häämessuilla 2014 tammikuussa Meslewi esitteli hää- ja juhlapukunäytöksen sisääntuloissaan kultaisen, pitkän ja kokonaan paljetein koristelluun hihattoman paljettipuvun. Näytöksessä nähtiin myös valkoinen täysin paljetein kirjailtu pitkähihainen ja avoselkäiseksi muokattu lyhyt paljettipuku hääjuhlaan.

Mm. Iltalehti julkaisi heti messuja seurannena päivänä kannessaan Meslewin kultaisen ihanuuden. Gloria lehden juhlapukunäytökseen pyydettiin Meslewin malliston pitkät ja juhlavat paljettipuvut valkoisena ja tummanruskeana. Gloria lehti niin ikään esitteli lehdessään 8/2014 parhaat palat juhlamuotinäytöksestä, joissa loisti Meslewin paljettipuku.

Esitteeseemme teimme kannen Marttina Aitolehden olessa mallinamme välimerenturkoosissa paljettipuvussa. Leena Sarvi juonsi Koirien maailmannäyttelyn messukeskuksessa tummansinisessä pitkässä paljettipuvussa. Kaikki Leena Sarven käyttämät iltapuvut juonnoissa olivat Meslewin mallistosta ja ne saivat paljon kiitosta kansainvälisesti eri lehdissä ympäri maailman.

 

catwalk

 

Presiden juhlavastaanotolla Suomen itsenäisyyspäivänä 6.12.2014 nähtiin kokoomuksen kansanedustaja Hemilän rouvalla klassinen paljettipuku uuniikisti ruskenasävyisenä. Linnan juhliin on viisasta tulla Meslewin kautta, sillä Meslewissä merkataan jokainen puku, joka linnaan menee, jotta vältytään saman puvun kertautuminen useilla juhlijoilla. Meslewin mallistot ilmestyvät aina siten, että uniikit ensimmäiset kappaleet myydään pääsääntöisesti linnanjuhlijoille ja vasta sen jälkeen niitä voi ostaa tai tilata toisaalle.

Miss Helsinki osakilpailuiden sekä finaalitilaisuuksien iltapuvut ovat jo vuosia olleet Meslewin code collection mallistosta. Martina Aitolehden luotsaamassa Miss Helsinki kilpailussa 2014 finaalissa nähtiin puna-hopea-musta-sävyiset, nuorekkaat ja rockhenkiset pantterikuosiset pitkät avoselkäiset paljettivut.

2015 Tyyliopas kirjansa julkaisevat Janina Fry sekä Susanna Tiilikainen käyttävät kirjansa kuvituksessa Meslewin täyskorsetoitujen paljettipukujen lumoa eri sävyissä. Pitkät tyllipuvut- ja iltapuvut hempeissä sävyissä sekä kukkakuoseissa ovat uutuuksia, jotka myös kirjaan valittiin. Kirjassa on myös Meslewin mallistojen koruja ja laukkuja. 

 

upeanajuhlaan

 

Emma-Gaalassa 2015 säväyttäneen Martinan Aitolehden puku oli jälleen Meslewin 2015 syysmallistosta. Meslewi code collection in punaisinpaljetein kirjailtu puku pysäytti ja tituleerattiin jopa Oscar gaala -tasoiseksi kokonaisuudeksi tyyliltään!

Paljettipuvut pitkinä ja lyhyinä, eri tavoilla asikkaan mittoihin ja tarpeisiin muokattuna, ovat nyt suurinta tyylilyylin tyyliä.
Vuodesta 1991 toimineella Meslewillä on ilo saada asikkaalle jo ennen juhlia se varmuuden tunne, jonka jokainen haluaa ennen parrasvaloihin astumistaan. Meslewin kaikki juhlapuvut lyhyestä pitkään, paljettipuvusta tyllipukuun ovat 100 sävyssä/ kooina 30-60 ja satavilla heti mukaan 300m2 liikkeessämme Mannerheimintie 44:ssä.

Olet aina tervetullut sovittelemaan aikavarauksin tyylikkäitä Meslewin malliston pukuja, joissa ajattomuus, helppohoitoisuus, uniikkisuus yhdistyvät suomalaisnaisen suomalaiselle suunnittelemiin kokonaisuuksiin.

 

martina 

 

Tyyli jää mieleen

Hääpukutrendit muuttuvat, mutta harkitun tyylikäs ja kantajalleen täydellisesti istuva morsiuspuku on muotia vuodesta toiseen. Asiantuntijat kertovat hääpukutrendeistä ja antavat pukeutumisvinkkejä tärkeimpään päivääsi!

Moni suomalaismorsian, varsinkin vaaleaihoinen ja -hiuksinen, pelkää puhtaanvalkoisen morsiuspuvun kalpeutta korostavaa vaikutusta, mutta helsinkiläisen morsius- ja iltapukuliike Meslewin omistajan ja väri- ja pukeutumisasiantuntijan Leena Jaakkolan mukaan turhaan: väri on suomalaisiholle juuri se paras mahdollinen!

– Suomalaisen naisen iholle sopii ensisijaisesti helmenvalkoinen hääpuku, sillä se kirkastaa kasvot. Kermanväriset ja muut kellertävät puvut sitä vastoin korostavat suomalaisiholle tyypillistä punakkuutta ja mahdollista atooppisuutta sekä ihon keltaisuutta, Jaakkola sanoo.

Jaakkolan asiakkaista jopa 90 % toivoo ensialkuun luunväristä pukua, mutta kun kasvojen eteen on mallattu kahta eri valkoista kangasta, puhdas valkoinen tai helmenvalkoinen väri vie useimmiten voiton. Haluaahan jokainen morsian olla kauneimmillaan hääpäivänään!

– Ainoastaan, jos morsiamen hammasluu on kovin keltainen, kannattaa harkita hieman kellertävämpää pukua. Valkoinen puku nimittäin korostaa entisestään hampaiden keltaisuutta. Harvalla parikymppisellä kuitenkaan on tällaista ongelmaa, Jaakkola kertoo.

Pystysuorat linjat hoikentavat

Jaakkola suosittelee kaikille morsiamille pukua, jossa on pitkiä, pystysuoria linjoja ja vertikaaliset saumat. Hääpukujen suosituin väri valkoinen kun leventää ihan jokaista, olipa ruumiinrakenne sitten hoikka tai tanakka. Vaakasuorien saumojen välttämiseksi kannattaa Jaakkolan mukaan valita yksiosainen puku.

– Myös vaakasuorat linjat ja poikkisaumat leventävät, joten niitä kannattaa puvussa välttää. Esimerkiksi pitkä huntu ja tuubitoppimainen puvun yläosa jatkavat pystysuoraa linjaa, luovat morsiamelle gasellimaisen hoikan ja pitkän olemuksen. Lyhyt huntu sen sijaan lyhentää kantajaansa ja kiinnittää katseet hunnun loppumiskohtaan vyötärön seudulle. Kun puvussa on mahdollisimman paljon pystysuoria ja mahdollisimman vähän vaakasuoria ratkaisuja, lopputulos on rauhallinen, pelkistetty ja tyylikäs, Jaakkola tietää.

Jaakkola kehottaa morsiamia myös maltillisuuteen tyylikkään kokonaisuuden aikaansaamiseksi. Hän ehdottaa tuleville rouville useimmiten olkaimettomia pukuja, sillä oma decoltee ja iho ovat aina morsiamen parhaita koristuksia.

– Olen sitä mieltä, että olkaimet ja korut sotkevat turhaan linjaa. Ellei morsiamella ole epäsuhtaa olkapäissä, pahoja iho-ongelmia tai muita esteitä, suosittelen aina valitsemaan olkaimettoman puvun. Decoltee-ihon ongelmia on sitä paitsi mahdollisuus hoitaa esimerkiksi kuorinnalla nopeastikin, joten niidenkään ei kannata antaa estää avonaisen puvun hankintaa, Jaakkola rohkaisee.

Jaakkolan mukaan yläkroppaa ja puvun yläosaa ei kannata kuormata täyteen helyjä, helmiä ja kirjailuja, sillä lopputulos on tuolloin helposti raskas ja levoton. Olkaimettoman puvun valitsija pääsee myös eroon turhista, leventävistä ja lyhentävistä poikkisaumoista, kun hihoja ei ole.

– Katselin taannoista Oscar-gaalaa ja huomasin, ettei gaalankaan naisvierailla juuri enää ollut kaulakoruja. Pikku hiljaa ympäri maailman on ymmärretty, että naisen kaunein koru on oma decoltee!
Hentoja pastelleja ja kauniita kirjailuja

Jaakkolan mukaan Meslewin suositumpiin väreihin kuuluvat valkoisten lisäksi juuri nyt herkkä vaaleanpunainen Rose Water ja hyvin hento pistaasinvihreä Leaf Water. Myös rommiin vivahtavia vaaleanpunaisia pukuja kysytään. Moni myös valitsee valkoiseen pukuunsa yksityiskohtia tai päällyspitsiä näillä väreillä. Jonkin verran käytetään myös kirkkaanpunaista ja mustaa pitsiä valkoisella pohjalla, mutta kokopunaista tai -mustaa hääpukua toivovaa morsianta Jaakkola ei ole koskaan tavannut.

Meslewissä kaikkia iltapukuja valmistetaan 80 värissä, ja pukunsa mahdollisten kirjailujen värin voi valita yhtä monesta värisävystä. Jaakkola muistuttaa myös, että jos haluaa pienentää hääpukubudjettiaan, kannattaa valita hääpuvun sijaan valkoinen iltapuku. Iltapuvut kun ovat hinnaltaan puolet hääpukuja edullisempia.

Meslewissä myydyt puvut saat vain Meslewistä koko Suomessa

Osa Meslewissä myydyistä puvuista suunitellaan Suomessa vain Meslewille. Lisäksi Meslewissä myydään mallistoja jotka suunnitellaan yhteistyössä isommalla ryhmällä taitavia suunnittelijoita, sillä jokaisella suunnittelijalla on oma erikois-osaamisalueensa.

Yhteistyönä suunniteltu mallisto tekee uusia yksilöllisiä ideoita ja ihmeitä naisen vartalolle. Meslewin yksinoikeudella myymät puvut valmistetaan omassa tehtaassa Kiinassa, ja ne kestävät konepesun 40 asteessa.

Suosituimmat hääpukumallit ovat lantion alapuolelle tiukkana ylettyvä ja helmastaan levenevä ”merenneitomalli” sekä rinnasta ja vyötäröltä tyköistuva ja siitä alaspäin silhuettimaisesti levenevä, muttei kuitenkaan rypytetty puku.

– Rypyt ja laskokset vyötäröllä katkaisevat sen pitkän, gasellimaisen ja tyylikkään linjan. Ainahan katkaisu ei haittaa, esimerkiksi jos morsian on kovin hoikka ja pitkä, mutta toisenlaisella ruumiinrakenteella rypytys voi ratkaisevasti huonontaa puvun ulkonäköä, Jaakkola muistuttaa.

Huntu kuin prinsessalla

Jaakkola suosittelee asiakkailleen hunnuksi kokopitkää, pelkistettyä organzahuntua tai samantapaista, 2,5-metristä katolilaista pitsihuntua, jota Alankomaiden Prinsessa Máxima käytti vihkiäisissään vuonna 2002.

– Pitkä huntu kehystää kauniisti morsiamen ja jatkaa pitkää linjaa, Jaakkola kertoo.

Hääkengissä perinteisten ja melkoisen tyyriiden satiinikenkien tilalle tekevät tuloaan helppohoitoiset tekonahkakengät, joita Jaakkola on itsekin myynyt vasta viikon verran. Värejä on viisi ja trendikkäitä malleja monia, umpinaisista sandaaleihin, korolla tai ilman. Jaakkolan mukaan tekonahkakenkien tulo häämarkkinoille on helpotus, eikä asiakkaan enää tarvitse empiä tuntikausia kalliiden satiinikenkien äärellä. Usein satiinikengät jäävät häiden jälkeen käyttämättä, vaikka ne saisi värjäytettyäkin.

Sokean trendeihin tuijottamisen sijaan hääpuvun valinnassa on hyvä kiinnittää huomio ensisijaisesti puvun istuvuuteen juuri omalle kropalle ja persoonalle.

– Niiden vuosien aikana, jotka olen ollut alalla, olen huomannut, että kaunein ja paras hääpuku on sellainen, joka paitsi huomataan myös muistetaan. Morsiamen puku huomataan aina, mutta se, että se muistetaan myös häiden jälkeen, osoittaa, että puku on ollut tyylikäs. Tyyli on mielestäni nimenomaan tätä: tyyli jää mieleen! Jaakkola kiteyttää.

Teksti: Hanna Pesonen/Mediafocus

 

Asusteet juhlaasi

Swarovski-kristallikivillä koristeltuja hius- ja pukukoristeita sekä laukkuja, kenkiä, kyniä, kännykkä- ja I-pad-kuoria saat Meslewiltä säteilysi maximointiin.

Löydät juhlapukeutumiseesi sopivat tiarat, hiuskoristeet, korut, iltalaukut ja kengät Meslewiltä. Swarovski-stransseilla ja aidoilla makeanvedenhelmillä koristellut hopeahiuskorut ja tiarat kuuluvat 300-osaiseen mallistoon, joka on saatavilla vain Meslewissä. Myös kivikoristeet eri väreissä niin asuihin kuin hiuksiin löydät sovituksen yhteydessä myymälästämme, samoin kauniit asusteruusut.

Kauniit yksityiskohdat, kuten tiarat, hiuskoristeet, pinnit, kukat hiuksissa ja korut kaulalla ja korvissa, tulevat parhaiten esiin, kun niitä on sopivassa suhteessa. Tärkeää on tarkastella kokonaisuutta. Itsekin kannattaa miettiä kokonaisuutta: mikä osa asusta ja asusteista näkyy pöydässä istuessa tai parin kanssa tanssiessa?

Liialliset korut ja koristeet tai decolte´n alueelle tuodut olkaimet ja muut yksityiskohdat puvun kankaasta eivät kevennä tai sironna, vaan yleensä kasvattavat ja korostavat – muutamia poikkeuksia (alaspäin laskeva hartialinja tai niskaan nouseva korkea kohta) lukuun ottamatta. Suuret korvakorut ovat usein riittävä asuste kauniin kampauksen kanssa. Upea meikki kruunaa kaiken.

 

 

Sosiaalinen Media

Rakkautta on ...
Yhteiset hetket elämän tärkeimpien tasoristeyksien tiimellyksessä.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Meslewi YO🌹 action Sinulle? Tyylimestarin stailaama puku ja kokonaisuus.
Ammattikuvaaja: Petra Veikkola📸
Meslewin BÄKKÄRILLÄ meikkaus & kampaus /////Muah: Nina Honkanen
Tässäpä tämän kevään ylioppilaan Siiri Hautamäen huikeita kuvia muutama ihasteltavaksi✨👌🏼✨📈
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Uutta❤️❤️ ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Etkö vielä kuulu kanta-asiakas ystäviimme? Nyt meillä on ilo kutsua sinut mukaan!
Meslewin ystävänä olet erikoisasemassa ja nautit monista upeista eduista.

Tervetuliaislahja: voit hakea juhlavan hartiahuivin liikkeestämme

Kutsut ainutlaatuisiin tapahtumiin, kursseille ja glamour uutuuksien ensiesittelyihin

Ammattimaista tyylineuvontaa

Jäsenyys on maksuton eikä sido mihinkään

Meslewi Friends