Meslewin pukuloistoon kannattaa tutustua heti tänään Meslewin omassa liikkeessä Mannerheimintie 44:ssä.

Olet sydämellisesti tervetullut tunnelmaan!

Meslewistä löydät niin pitkät kuin lyhyet morsiuspuvut eri sävyissä. Liikkeessä olevat puvut ovat aina 300 – 1000 euroa.

Juhlapukeutumisen lifestyleliike Meslewi tarjoaa glamouria ja loistoa tilaisuuteen sopivalla tyylillä; saat parasta sinulle suunniteltua juhlapukeutumisen eleganssia edulliseen hintaan. Tule hurmaantumaan itsestäsi ainutlaatuisella 10-metrisellä CATWALKILLA.

Saat aina henkilökohtaisen asiantuntijan avun ja vinkit yksilölliseen juhlapukeutumiseen. Jo yli 20 vuoden ajan Meslewiä luotsannut Leena Jaakkola pukukoodaa ja suunnittelee oikean kokonaisuuden juhlaasi.

Liikkeessämme on 3 suurta sovitustilaa sekä ainutlaatuinen 10-metrinen CATWALK. – Näe, miten pukusi elää kanssasi ja hurmaannu itsestäsi!

Meslewin 300 m² myymälässä on aina nähtävänä ja sovitettavana pukuja satoja malleja.

Etsitpä sitten romanttista, eleganttia, minimalistista tai modernia asua, löydät persoonaasi, tyyliisi ja elämäntapaasi sopivan kokonaisuuden Meslewistä. Ole juhlissasi kaikkein kauneimmillasi!

Mallistosta pukuja löytyy 80 värissä ja valkoisen eri sävyissä, koot ovat 30 – 60. Juhlapukujen kahden koon saumanvarat sivusaumoissa tuovat joustavuutta naisen joskus niin muuttuviin mittoihin.

Meslewin puvuissa on korsetoitu yläosa, joka nostaa decoltén alueen parhaimmilleen ja korostaa uuman uuteen linjaan.

Pukuja voit myös muuntaa ja stailata kauniilla yksityiskohdilla eri juhliin sopiviksi. Halutessasi voit hankkia pelkästään kauniita yksityiskohtia täydentämään mitä tahansa pukuasi.

Meslewistä löydät myös pitsejä metrihintaan, Swarovski-kristallikivillä koristeltuja hius- ja pukukoristeita sekä runsaan valikoiman laukkuja ja kenkiä.

Leena haluaakin nostaa nyt esiin loistavat kivikengät, clutch-iltalaukut sekä strassikuoret kännykkää varten kuin myös kynät. Nyt sädehditään ja paljon! Näitä asusteita saat Suomesta vain Meslewistä

Saat aina henkilökohtaisen asiantuntijan avun ja vinkit yksilölliseen juhlapukeutumiseen. Jo yli 20 vuoden ajan Meslewiä luotsannut Leena Jaakkola pukukoodaa ja suunnittelee oikean kokonaisuuden juhlaasi.

Koe ainutlaatuinen 10-metrinen CATWALK Meslewissä ja hurmaannu itsestäsi!