Mallistot

Meslewin puvuissa sädehdit kirkkaimmin!

Jos tarvitset juhlapukusi päivässä, kysy express-palvelua.

Meslewi tarjoaa asiakkaalleen glamouria ja loistoa tilaisuuteen sopivalla tyylillä. Tarjoamme yksilöllisiä malleja, joista voit valita oman tyylisi sinulle sopivaan hintaan. Pukuja löytyy mallistostamme 80 värissä ja valkoisen eri sävyissä, koot ovat 30 – 60. – Haltioidu ja hurmaannu itsestäsi!

Sovituksen yhteydessä Sinulla on mahdollisuus stailaukseen ammattilaisen kanssa; yhdessä saatatte löytää uusia hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi värin ja leikkauksien suhteen. Ylläty eduksesi! Meslewin M-Code-Collection puvut ovat myynnissä vain meillä.

Sovitusajat antavat lisää mahdollisuuksia; ole siis liikkeellä ajoissa. Jos aikatauluusi ei sovi odottelu, Meslewin liikkeessä on noin 300 m² laajuudelta pukuja, sadoissa malleissa, 80 eri värissä, ja kokoja löytyy väliltä 30 – 60. Ompelupalvelu kauttamme auttaa mahdollisissa muutostöissä.

Jos tarvitset juhlapukusi päivässä, kysy express-palvelua -> Yhteystiedot

 

Pukukoodista protokollaan

Tyylittele koodaajan kanssa. Tule Meslewiin prinsessahoitoon tai 10 metriä pitkälle uudelle catwalkille fiilistelemään. Saat henkilökohtaisen asiantuntijan avun ja vinkit yksilölliseen juhlapukeutumiseen; jo yli 20 vuoden ajan Meslewiä luotsannut Leena Jaakkola pukukoodaa ja suunnittelee aina oikean puvun ja kokonaisuuden juhlaasi.

Saatavilla on Meslewin laaja valikoima tyylikkäitä juhla- ja morsiuspukuja. Tarjoamme yksilöllisiä malleja, joista voit valita oman tyylisi sinulle sopivaan hintaan. Pukuja löytyy mallistostamme 80 värissä ja valkoisen eri sävyissä, koot ovat 30 – 60. Meslewin kaikissa puvuissa on 40 OC vesipesu sekä kahden koon sivusaumavarat.

Meslewin 300 m² liikkeessä on nähtävänä ja sovitettavana pukuja satoja malleja. Kaikissa puvuissa on korsetoitu yläosa, joka nostaa decoltén alueen parhaimmilleen ja korostaa uuman uuteen linjaan. Sovituksen yhteydessä Sinulla on mahdollisuus stylaukseen ammattilaisen kanssa; yhdessä voitte löytää uusia hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi värin ja leikkauksen suhteen.

Meslewissä on kolme erillistä sovitustilaa sekä ainutlaatuinen 10-metrinen CATWALK. Tällä catwalkilla voi jokainen haltioitua itsestään ja olla elämänsä tähti!

 

 

Tyylejä ja stailausta

Etsitpä sitten romanttista, eleganttia, minimalistista, modernia tai muodikasta asua, löydät persoonaan ja elämäntapaan sopivan kokonaisuuden Meslewistä! M-Code-Collection -puvut ovat edullisia ja jokaisen saatavilla. Meslewin M-Code-Collection on myynnissä vain meillä.

Pukuja voit myös muuntaa ja stailata kauniilla yksityiskohdilla eri juhliin sopiviksi. Halutessasi voit hankkia pelkästään kauniita yksityiskohtia täydentämään mitä tahansa pukuasi. Meslewistä löydät myös pitsejä metrihintaan.

Vaikka Meslewissä on pukuja aina suuri määrä heti varastossa, lisäävät sovitusajat mahdollisuuksia – puku kannattaakin tulla tilamaan ajoissa. Kauttamme ajanvarauksella saatava ompelupalvelu auttaa mahdollisissa muutostöissä. Jos tarvitset juhlapukusi päivässä, kysy express-palvelua.

 

 


 

Meslewi palveluksessasi

Jo yli 20 vuoden ajan Meslewiä luotsannut Leena Jaakkola pukukoodaa ja suunnittelee aina oikean puvun juhlaasi. – Haltioidu ja hurmaannu itsestäsi!

Palvelumme Meslewissä:

 • Juhlapukukoodaus
 • Juhlastailaus
 • Pukukoodineuvonta
 • Stailaus
 • Juhlapukeutumisneuvonta
 • Prinsessahoito
 • Juhlapuvut
 • Morsiuspuvut
 • Kaasojen puvut
 • Morsiusneitojen puvut
 • Cocktailpuvut
 • Pikkumustat
 • Vanhojentanssipuvut
 • Promootiopuvut
 • Karonkkapuvut
 • Väitöstilaisuuspuvut
 • Vuosijuhlapuvut
 • Juhlavieraiden asut ja asusteet
 • Vanne- ja tyllialushameet
 • Hunnut, myös pitsiset
 • Pitsitakit, -bolerot, -huivit eri kankaissa, sadassa sävyssä
 • Pitsisaappaat ja kengät
 • Aidot Swarovski-kristallituotteet
 • Asusteet, iltalaukut, hiuskoristeet, tiarat

 

 

linna3

 

Glamouria juhlaan

Juhlapuvun tulee antaa tunne-elämys niin puvun kantajalle kuin katsojalle. Meslewiä vuodesta 1991 luotsannut Leena Jaakkola stailaa aina oikean kokokonaisuuden; Meslewi tarjoaa asiakkaalleen glamouria ja loistoa tilaisuuteen sopivalla tyylillä.

Paitsi tilaisuuden luonne myös asiakkaan tyyli sekä sävyt otetaan huomioon. Heleän vaaleat ja tummat sävyt sekä metalliin hohtoiset värit kiinnittävät huomion ihmiseen kokonaisvaltaisesti. Räikeys, voimakkaat ja kirkkaat sävyt sekä suuret kuviot taas saattavat jättää itse ihmisen sivuosaan. Vaaleuden neutraalisuus lumoaa siinä, missä tummuus tyrmää.

Päällä hyvin istuvassa ja tyylikkäässä juhlapuvussa on hyvä olla. 20 vuoden kokemuksella luodut ja pukuihin sisälle rakennetut korsetit ja tyllialushameet ovat juhlaeleganssia parhaimmillaan.

Monipuolisuutta ja muuntuvuutta

Rakastan asuissa yksilöllisyyttä ja muuntuvuutta, sillä nainenkin muuttuu, sanoo Leena Jaakkola. – Myös vuodenajat ja juhlapaikat muuttuvat, miksei siis juhlapukukin? Eläköön juhlapuku uudelle tasolle stailattuna. Aina oikea kokonaisuus sekä yksityiskohtien määrä samaan pukurunkoon eri juhlaan!

Asiakkaat pitävät arvossaan Meslewin mallistoja, sillä ne muuntuvat moneksi ja moneen juhlaan. Oma tyyli, juhlapaikka ja tilaisuuden luonne vaihtuvat, jolloin juhlapukua voi stailata yksilöllisesti tilanteen mukaan. Kotona itse tehtävä helppo stailaus onnistuu, kun runkona on varma ja tyylikäs Meslewin asu!

Koska eri vuodenaikoina sekä päivä- ja iltajuhlissa on eri määrä valoa, voi koristeluja vaihtaa sesongin trendien mukaan tai välillä poistaa kokonaankin. Yksityiskohdilla maltillisesti ja viisaasti käytettynä on todellakin väliä.

Kahden koon saumanvarat sivusaumoissa tuovat joustavuutta naisen joskus niin muuttuviin mittoihin. Pukujamme voi myös lyhentää. Huomaathan, ettei pitkää helmaa tarvitse aina katkaista lyhennettäessä. Pukumme ovat vesipestäviä. – Muuntuvuus, kätevyys ja helppo huollettavuus ovat kierrätystä huipussaan!

Varaa aika ja tule prinsessahoitoon stailattavaksi!

Prinsessahoitoon pääset varaamalla ajan. Anna asiantuntijan löytää juhlapukeutumiseesi punainen lanka. Ei riitä, että olet ihana edestä ja takaa, tulee ajatella lisäksi side ways – sekä silhuettia myös! Kestihän Esterinkin hoidot prinsessaksi pitkään, kun jokainen yksityiskohta hiottiin huippuunsa – ja tulos oli huikea!

 

 

linna2

 

Morsian kuin prinsessa

Meslewin mallistosta löydät niin pitkät kuin lyhyet morsiuspuvut valkoisen eri sävyissä. Kauniilla ja tyylikkäillä yksityiskohdilla täydennät kokonaisuuden.

Morsiamen tulee saada hehkua suurena päivänään. Puhtaan valkoinen morsiuspuku kirkastaa ihoa sekä poistaa punaisuutta ja keltaisuutta, varjoja ja laikukkuutta. Ihoon sivelty hienokiteinen hopea- tai kultahohdehile viimeistelee selän, kädet ja decolte´n ja antaa keijupölymäisen viimeistelyn.

Luunvalkoinen morsiuspuku on suuresta suosiosta huolimatta puhtaanvalkoista pukua vaativampi ja haastavampi niin ihon kuin asukokonaisuuden kannalta. Jos morsiuspukuvalinta on luunvalkoinen, kannattaa myös sulhasen paidan väriksi valita sama sävy.

 

bride2


Huntu kehystää morsiamen kuten paspatur´ taulun

Valokuvissa huntu pysäyttää valon morsiameen samalla valaisten ja luoden kaunista utuisuutta. Pitkän hunnun vertikaalisista ja pitkistä laskoksista tulee jatkuvuutta, ja se sitoo kokonaisuuden hienosti yhteen.

Hunnun reunoiksi voi valita paitsi satiininauhan myös pitsin tai helmikirjailun – optisesti kokonaisuus on suurempi, jos hunnussa on epätasainen reuna. Joskus ei reunaa ollenkaan, voi olla sopiva valinta.

Tiarat, hiuskoristeet ja korut sekä muut kauniit yksityiskohdat

Kauniit yksityiskohdat, kuten tiarat, hiuskoristeet, pinnit, kukat hiuksissa ja korut kaulalla ja korvissa, tulevat parhaiten esiin, kun niitä on sopivassa suhteessa. Tärkeää on tarkastella kokonaisuutta. Itsekin kannattaa miettiä, mikä osa asusta ja asusteista näkyy pöydässä istuessa tai parin kanssa tanssiessa.

Liialliset korut ja koristeet tai decolte´n alueelle tuodut olkaimet ja muut yksityiskohdat puvun kankaasta eivät kevennä tai sironna, vaan yleensä kasvattavat ja korostavat – muutamia poikkeuksia (alaspäin laskeva hartialinja tai niskaan nouseva korkea kohta) lukuun ottamatta. Suuret korvakorut ovat usein riittävä asuste kauniin kampauksen kanssa. Upea meikki kruunaa kaiken.

Saat asiantuntijan neuvoja

Entä tiara silmälasien kanssa? Kaulakoru katkaisemassa linjaa? – Pyydä asiantuntijalta apua. Niin morsiuspukukokonaisuuden valinnassa kuin korujen ja yksityiskohtien käyttämisessä on hyvä kuunnella asiantuntijaa, jolla on näkemystä ja kokemusta; kokonaisuus huomioiden saadaan persoonallisuutesi esille kauniisti suurena juhlapäivänäsi. Kukapa meistä ei haluaisi olla kaikkein kauneimmillaan juhlissa!

 

bride1

 

Meslewin paljettipuvut

Meslewin paljettipukumallisto sai alkunsa New Yorkin häämatkallani 2013. Broadway-esityksissä käytettyjen kokopinnan pukujen paljetit lumosivat minut. Jo häämessuilla 2014 tammikuussa Meslewi esitteli hää- ja juhlapukunäytöksen sisääntuloissaan kultaisen, pitkän ja kokonaan paljetein koristelluun hihattoman paljettipuvun. Näytöksessä nähtiin myös valkoinen täysin paljetein kirjailtu pitkähihainen ja avoselkäiseksi muokattu lyhyt paljettipuku hääjuhlaan.

Mm. Iltalehti julkaisi heti messuja seurannena päivänä kannessaan Meslewin kultaisen ihanuuden. Gloria lehden juhlapukunäytökseen pyydettiin Meslewin malliston pitkät ja juhlavat paljettipuvut valkoisena ja tummanruskeana. Gloria lehti niin ikään esitteli lehdessään 8/2014 parhaat palat juhlamuotinäytöksestä, joissa loisti Meslewin paljettipuku.

Esitteeseemme teimme kannen Marttina Aitolehden olessa mallinamme välimerenturkoosissa paljettipuvussa. Leena Sarvi juonsi Koirien maailmannäyttelyn messukeskuksessa tummansinisessä pitkässä paljettipuvussa. Kaikki Leena Sarven käyttämät iltapuvut juonnoissa olivat Meslewin mallistosta ja ne saivat paljon kiitosta kansainvälisesti eri lehdissä ympäri maailman.

 

catwalk

 

Presiden juhlavastaanotolla Suomen itsenäisyyspäivänä 6.12.2014 nähtiin kokoomuksen kansanedustaja Hemilän rouvalla klassinen paljettipuku uuniikisti ruskenasävyisenä. Linnan juhliin on viisasta tulla Meslewin kautta, sillä Meslewissä merkataan jokainen puku, joka linnaan menee, jotta vältytään saman puvun kertautuminen useilla juhlijoilla. Meslewin mallistot ilmestyvät aina siten, että uniikit ensimmäiset kappaleet myydään pääsääntöisesti linnanjuhlijoille ja vasta sen jälkeen niitä voi ostaa tai tilata toisaalle.

Miss Helsinki osakilpailuiden sekä finaalitilaisuuksien iltapuvut ovat jo vuosia olleet Meslewin code collection mallistosta. Martina Aitolehden luotsaamassa Miss Helsinki kilpailussa 2014 finaalissa nähtiin puna-hopea-musta-sävyiset, nuorekkaat ja rockhenkiset pantterikuosiset pitkät avoselkäiset paljettivut.

2015 Tyyliopas kirjansa julkaisevat Janina Fry sekä Susanna Tiilikainen käyttävät kirjansa kuvituksessa Meslewin täyskorsetoitujen paljettipukujen lumoa eri sävyissä. Pitkät tyllipuvut- ja iltapuvut hempeissä sävyissä sekä kukkakuoseissa ovat uutuuksia, jotka myös kirjaan valittiin. Kirjassa on myös Meslewin mallistojen koruja ja laukkuja. 

 

 

Emma-Gaalassa 2015 säväyttäneen Martinan Aitolehden puku oli jälleen Meslewin 2015 syysmallistosta. Meslewi code collection in punaisinpaljetein kirjailtu puku pysäytti ja tituleerattiin jopa Oscar gaala -tasoiseksi kokonaisuudeksi tyyliltään!

Paljettipuvut pitkinä ja lyhyinä, eri tavoilla asikkaan mittoihin ja tarpeisiin muokattuna, ovat nyt suurinta tyylilyylin tyyliä.
Vuodesta 1991 toimineella Meslewillä on ilo saada asikkaalle jo ennen juhlia se varmuuden tunne, jonka jokainen haluaa ennen parrasvaloihin astumistaan. Meslewin kaikki juhlapuvut lyhyestä pitkään, paljettipuvusta tyllipukuun ovat 100 sävyssä/ kooina 30-60 ja satavilla heti mukaan 300m2 liikkeessämme Mannerheimintie 44:ssä.

Olet aina tervetullut sovittelemaan aikavarauksin tyylikkäitä Meslewin malliston pukuja, joissa ajattomuus, helppohoitoisuus, uniikkisuus yhdistyvät suomalaisnaisen suomalaiselle suunnittelemiin kokonaisuuksiin.

 

 

Tyyli jää mieleen

Hääpukutrendit muuttuvat, mutta harkitun tyylikäs ja kantajalleen täydellisesti istuva morsiuspuku on muotia vuodesta toiseen. Asiantuntijat kertovat hääpukutrendeistä ja antavat pukeutumisvinkkejä tärkeimpään päivääsi!

Moni suomalaismorsian, varsinkin vaaleaihoinen ja -hiuksinen, pelkää puhtaanvalkoisen morsiuspuvun kalpeutta korostavaa vaikutusta, mutta helsinkiläisen morsius- ja iltapukuliike Meslewin omistajan ja väri- ja pukeutumisasiantuntijan Leena Jaakkolan mukaan turhaan: väri on suomalaisiholle juuri se paras mahdollinen!

– Suomalaisen naisen iholle sopii ensisijaisesti helmenvalkoinen hääpuku, sillä se kirkastaa kasvot. Kermanväriset ja muut kellertävät puvut sitä vastoin korostavat suomalaisiholle tyypillistä punakkuutta ja mahdollista atooppisuutta sekä ihon keltaisuutta, Jaakkola sanoo.

Jaakkolan asiakkaista jopa 90 % toivoo ensialkuun luunväristä pukua, mutta kun kasvojen eteen on mallattu kahta eri valkoista kangasta, puhdas valkoinen tai helmenvalkoinen väri vie useimmiten voiton. Haluaahan jokainen morsian olla kauneimmillaan hääpäivänään!

– Ainoastaan, jos morsiamen hammasluu on kovin keltainen, kannattaa harkita hieman kellertävämpää pukua. Valkoinen puku nimittäin korostaa entisestään hampaiden keltaisuutta. Harvalla parikymppisellä kuitenkaan on tällaista ongelmaa, Jaakkola kertoo.

Pystysuorat linjat hoikentavat

Jaakkola suosittelee kaikille morsiamille pukua, jossa on pitkiä, pystysuoria linjoja ja vertikaaliset saumat. Hääpukujen suosituin väri valkoinen kun leventää ihan jokaista, olipa ruumiinrakenne sitten hoikka tai tanakka. Vaakasuorien saumojen välttämiseksi kannattaa Jaakkolan mukaan valita yksiosainen puku.

– Myös vaakasuorat linjat ja poikkisaumat leventävät, joten niitä kannattaa puvussa välttää. Esimerkiksi pitkä huntu ja tuubitoppimainen puvun yläosa jatkavat pystysuoraa linjaa, luovat morsiamelle gasellimaisen hoikan ja pitkän olemuksen. Lyhyt huntu sen sijaan lyhentää kantajaansa ja kiinnittää katseet hunnun loppumiskohtaan vyötärön seudulle. Kun puvussa on mahdollisimman paljon pystysuoria ja mahdollisimman vähän vaakasuoria ratkaisuja, lopputulos on rauhallinen, pelkistetty ja tyylikäs, Jaakkola tietää.

Jaakkola kehottaa morsiamia myös maltillisuuteen tyylikkään kokonaisuuden aikaansaamiseksi. Hän ehdottaa tuleville rouville useimmiten olkaimettomia pukuja, sillä oma decoltee ja iho ovat aina morsiamen parhaita koristuksia.

– Olen sitä mieltä, että olkaimet ja korut sotkevat turhaan linjaa. Ellei morsiamella ole epäsuhtaa olkapäissä, pahoja iho-ongelmia tai muita esteitä, suosittelen aina valitsemaan olkaimettoman puvun. Decoltee-ihon ongelmia on sitä paitsi mahdollisuus hoitaa esimerkiksi kuorinnalla nopeastikin, joten niidenkään ei kannata antaa estää avonaisen puvun hankintaa, Jaakkola rohkaisee.

Jaakkolan mukaan yläkroppaa ja puvun yläosaa ei kannata kuormata täyteen helyjä, helmiä ja kirjailuja, sillä lopputulos on tuolloin helposti raskas ja levoton. Olkaimettoman puvun valitsija pääsee myös eroon turhista, leventävistä ja lyhentävistä poikkisaumoista, kun hihoja ei ole.

– Katselin taannoista Oscar-gaalaa ja huomasin, ettei gaalankaan naisvierailla juuri enää ollut kaulakoruja. Pikku hiljaa ympäri maailman on ymmärretty, että naisen kaunein koru on oma decoltee!
Hentoja pastelleja ja kauniita kirjailuja

Jaakkolan mukaan Meslewin suositumpiin väreihin kuuluvat valkoisten lisäksi juuri nyt herkkä vaaleanpunainen Rose Water ja hyvin hento pistaasinvihreä Leaf Water. Myös rommiin vivahtavia vaaleanpunaisia pukuja kysytään. Moni myös valitsee valkoiseen pukuunsa yksityiskohtia tai päällyspitsiä näillä väreillä. Jonkin verran käytetään myös kirkkaanpunaista ja mustaa pitsiä valkoisella pohjalla, mutta kokopunaista tai -mustaa hääpukua toivovaa morsianta Jaakkola ei ole koskaan tavannut.

Meslewissä kaikkia iltapukuja valmistetaan 80 värissä, ja pukunsa mahdollisten kirjailujen värin voi valita yhtä monesta värisävystä. Jaakkola muistuttaa myös, että jos haluaa pienentää hääpukubudjettiaan, kannattaa valita hääpuvun sijaan valkoinen iltapuku. Iltapuvut kun ovat hinnaltaan puolet hääpukuja edullisempia.

Meslewissä myydyt puvut saat vain Meslewistä koko Suomessa

Osa Meslewissä myydyistä puvuista suunitellaan Suomessa vain Meslewille. Lisäksi Meslewissä myydään mallistoja jotka suunnitellaan yhteistyössä isommalla ryhmällä taitavia suunnittelijoita, sillä jokaisella suunnittelijalla on oma erikois-osaamisalueensa.

Yhteistyönä suunniteltu mallisto tekee uusia yksilöllisiä ideoita ja ihmeitä naisen vartalolle. Meslewin yksinoikeudella myymät puvut valmistetaan omassa tehtaassa Kiinassa, ja ne kestävät konepesun 40 asteessa.

Suosituimmat hääpukumallit ovat lantion alapuolelle tiukkana ylettyvä ja helmastaan levenevä ”merenneitomalli” sekä rinnasta ja vyötäröltä tyköistuva ja siitä alaspäin silhuettimaisesti levenevä, muttei kuitenkaan rypytetty puku.

– Rypyt ja laskokset vyötäröllä katkaisevat sen pitkän, gasellimaisen ja tyylikkään linjan. Ainahan katkaisu ei haittaa, esimerkiksi jos morsian on kovin hoikka ja pitkä, mutta toisenlaisella ruumiinrakenteella rypytys voi ratkaisevasti huonontaa puvun ulkonäköä, Jaakkola muistuttaa.

Huntu kuin prinsessalla

Jaakkola suosittelee asiakkailleen hunnuksi kokopitkää, pelkistettyä organzahuntua tai samantapaista, 2,5-metristä katolilaista pitsihuntua, jota Alankomaiden Prinsessa Máxima käytti vihkiäisissään vuonna 2002.

– Pitkä huntu kehystää kauniisti morsiamen ja jatkaa pitkää linjaa, Jaakkola kertoo.

Hääkengissä perinteisten ja melkoisen tyyriiden satiinikenkien tilalle tekevät tuloaan helppohoitoiset tekonahkakengät, joita Jaakkola on itsekin myynyt vasta viikon verran. Värejä on viisi ja trendikkäitä malleja monia, umpinaisista sandaaleihin, korolla tai ilman. Jaakkolan mukaan tekonahkakenkien tulo häämarkkinoille on helpotus, eikä asiakkaan enää tarvitse empiä tuntikausia kalliiden satiinikenkien äärellä. Usein satiinikengät jäävät häiden jälkeen käyttämättä, vaikka ne saisi värjäytettyäkin.

Sokean trendeihin tuijottamisen sijaan hääpuvun valinnassa on hyvä kiinnittää huomio ensisijaisesti puvun istuvuuteen juuri omalle kropalle ja persoonalle.

– Niiden vuosien aikana, jotka olen ollut alalla, olen huomannut, että kaunein ja paras hääpuku on sellainen, joka paitsi huomataan myös muistetaan. Morsiamen puku huomataan aina, mutta se, että se muistetaan myös häiden jälkeen, osoittaa, että puku on ollut tyylikäs. Tyyli on mielestäni nimenomaan tätä: tyyli jää mieleen! Jaakkola kiteyttää.

Teksti: Hanna Pesonen/Mediafocus

 

Asusteet juhlaasi

Swarovski-kristallikivillä koristeltuja hius- ja pukukoristeita sekä laukkuja, kenkiä, kyniä, kännykkä- ja I-pad-kuoria saat Meslewiltä säteilysi maximointiin.

Löydät juhlapukeutumiseesi sopivat tiarat, hiuskoristeet, korut, iltalaukut ja kengät Meslewiltä. Swarovski-stransseilla ja aidoilla makeanvedenhelmillä koristellut hopeahiuskorut ja tiarat kuuluvat 300-osaiseen mallistoon, joka on saatavilla vain Meslewissä. Myös kivikoristeet eri väreissä niin asuihin kuin hiuksiin löydät sovituksen yhteydessä myymälästämme, samoin kauniit asusteruusut.

Kauniit yksityiskohdat, kuten tiarat, hiuskoristeet, pinnit, kukat hiuksissa ja korut kaulalla ja korvissa, tulevat parhaiten esiin, kun niitä on sopivassa suhteessa. Tärkeää on tarkastella kokonaisuutta. Itsekin kannattaa miettiä kokonaisuutta: mikä osa asusta ja asusteista näkyy pöydässä istuessa tai parin kanssa tanssiessa?

Liialliset korut ja koristeet tai decolte´n alueelle tuodut olkaimet ja muut yksityiskohdat puvun kankaasta eivät kevennä tai sironna, vaan yleensä kasvattavat ja korostavat – muutamia poikkeuksia (alaspäin laskeva hartialinja tai niskaan nouseva korkea kohta) lukuun ottamatta. Suuret korvakorut ovat usein riittävä asuste kauniin kampauksen kanssa. Upea meikki kruunaa kaiken.