Kysyttyä

Saako pukuja valokuvata ennen ostamista?

Sovitusajalla kyllä.

Onko lähistöllä parkkipaikkoja?

Kyllä. Mannerheimin tien 44:ssä sijaitsevan Meslewin lähellä on lukuisia parkkipaikkoja. Pohjoisen Hesperiankadun, Töölönkadun ja Dunckerinkadun varrelta löytyy maksullisia paikkoja, mutta kisahallin parkkipaikka on koko päivän ilmainen.

Mitkä luottokortit teillä käyvät?

Visa, MasterCard, OK, Visa Electron, pankkikortti.

Myyttekö vain ylä- ja alaosia juhlapukuihin?

Kyllä. Meslewi M-Code-Collection tarjoaa useita väri- ja mallivaihtoehtoja.

Onko teillä asusteita, kuten koruja, kenkiä, korsetteja?

Kyllä. Muotitoimittajat käyttävät asusteitamme usein. Esimerkkinä mainittakoon hopeahiuskorut ja tiarat aidoilla makeanvedenhelmillä ja Swarovski-stransseilla. Tämä suunniteltu 300-osainen mallisto on saatavilla vain Meslewissä. Kun juhlassa kuvataan läheltä, hiuskorun on hyvä kruunata kokonaisuus.

Kuinka paljon liikkeessänne on pukuja?

Aina yli 1 000 pukua sekä sesonkiaikoina enemmän.

Onko pukuni väri sama kuin web-sivujen värimalleissa?

Vaikka ammattilaiset ovatkin kuvanneet puvut ja yrittäneet saada värimallit täysin samanlaisiksi, on mahdollista, että web-sivujen väri ja pukusi väri eivät ole täysin identtisiä. Olet tervetullut liikkeeseemme katsomaan sävyjä tai voit myös pyytää kankaastasi värimallitilkun.

Kuinka monta mallistoa teillä on? Milloin uudet mallistot ilmestyvät?

Isoja mallistoja on neljä, samoin pieniä värimallistoja. Mallistoja ilmestyy ympäri vuoden. Kansiot malleista ovat esillä Meslewissä heti, kun ne on julkaistu.

Onko teillä korjaus- tai muutosompelua?

Kauttamme saa ajanvarauksella ammattitaitoisten ompelijoiden tekemät pukujen ompelu- ja muutostyöt kilpailukykyisin yhteistyösopimushinnoin.