Glamouria juhlaan

meslewi

Glamouria juhlaan

Juhlapuvun tulee antaa tunne-elämys niin puvun kantajalle kuin katsojalle. Meslewiä vuodesta 1991 luotsannut Leena Jaakkola stailaa aina oikean kokokonaisuuden; Meslewi tarjoaa asiakkaalleen glamouria ja loistoa tilaisuuteen sopivalla tyylillä.

Paitsi tilaisuuden luonne myös asiakkaan tyyli sekä sävyt otetaan huomioon. Heleän vaaleat ja tummat sävyt sekä metalliin hohtoiset värit kiinnittävät huomion ihmiseen kokonaisvaltaisesti. Räikeys, voimakkaat ja kirkkaat sävyt sekä suuret kuviot taas saattavat jättää itse ihmisen sivuosaan. Vaaleuden neutraalisuus lumoaa siinä, missä tummuus tyrmää.

Päällä hyvin istuvassa ja tyylikkäässä juhlapuvussa on hyvä olla. 20 vuoden kokemuksella luodut ja pukuihin sisälle rakennetut korsetit ja tyllialushameet ovat juhlaeleganssia parhaimmillaan.

Monipuolisuutta ja muuntuvuutta

Rakastan asuissa yksilöllisyyttä ja muuntuvuutta, sillä nainenkin muuttuu, sanoo Leena Jaakkola. – Myös vuodenajat ja juhlapaikat muuttuvat, miksei siis juhlapukukin? Eläköön juhlapuku uudelle tasolle stailattuna. Aina oikea kokonaisuus sekä yksityiskohtien määrä samaan pukurunkoon eri juhlaan!

Asiakkaat pitävät arvossaan Meslewin mallistoja, sillä ne muuntuvat moneksi ja moneen juhlaan. Oma tyyli, juhlapaikka ja tilaisuuden luonne vaihtuvat, jolloin juhlapukua voi stailata yksilöllisesti tilanteen mukaan. Kotona itse tehtävä helppo stailaus onnistuu, kun runkona on varma ja tyylikäs Meslewin asu!

Koska eri vuodenaikoina sekä päivä- ja iltajuhlissa on eri määrä valoa, voi koristeluja vaihtaa sesongin trendien mukaan tai välillä poistaa kokonaankin. Yksityiskohdilla maltillisesti ja viisaasti käytettynä on todellakin väliä.

Kahden koon saumanvarat sivusaumoissa tuovat joustavuutta naisen joskus niin muuttuviin mittoihin. Pukujamme voi myös lyhentää. Huomaathan, ettei pitkää helmaa tarvitse aina katkaista lyhennettäessä. Pukumme ovat vesipestäviä. – Muuntuvuus, kätevyys ja helppo huollettavuus ovat kierrätystä huipussaan!

Varaa aika ja tule prinsessahoitoon stailattavaksi!

Prinsessahoitoon pääset varaamalla ajan. Anna asiantuntijan löytää juhlapukeutumiseesi punainen lanka. Ei riitä, että olet ihana edestä ja takaa, tulee ajatella lisäksi side ways – sekä silhuettia myös! Kestihän Esterinkin hoidot prinsessaksi pitkään, kun jokainen yksityiskohta hiottiin huippuunsa – ja tulos oli huikea!