Bäkkäri

 

Tule tuhkimona ja lähde prinsessana!

Kaikki alkaa aina unelmasta. Me Meslewissä heräsimme eräänä päivänä ajatukseen, tehdä Meslewin 300m2 tiloihin laajennettu kokonaisuus juhliville naisille. Kauneuden maailmaan erikoistunut BÄKKÄRI, mistä kaiken saisi kerralla, yhdestä paikasta.

Meikkaukset, kampaukset, pukeutuminen sekä aina oikea puku juhliisi 100 sävyssä ja kokoina 30-60. Ammattimaisesti, eri alojen osaajien kanssa turvallisesti ja joustavasti hyvissä fiiliksissä. Yhdessä tai ryhmissä, yksityisesti tai yrityksille. Meslewin Bäkkäri on kaikille naisille tarkoitettu paikka, jotka rakastavat juhlia sekä nauttivat juhliin valmistautumisesta ammatilaisten käsissä.
Ps. Tiloissamme keskellä Meslewin juhlapukuliikettä on myös 10 metrinen catwalk, missä pidämme jatkuvasti koulutus-ja opastuskursseja tyylin, glamourin, poseerauksen ja korkokenkien maailmaan. Catwalkilla jokainen asiakkaamme saa fiilistellä omassa juhlapukusovituksessaan.
Olemme nyt käytettävissäsi, puhelinsoiton päässä nautinnollisesta juhliin valmistautumisesta !

 

 

Tuo ystäväsi ja yrityksesi nauttimaan!
Ystävällisin terveisin,

 

LEENA MESLEWI JAAKKOLA mm. juhlapuku/tyyli/glamour-tapahtumat
LEENA SARVI mm. korkkarikurssit, poseerauskoulutus
OUTI BROUX mm. meikkaukset ja kampaukset

 

INFO: 0405128228/Meslewi

IMG-20161104-WA0017IMG-20161104-WA0016

 

IMG-20161104-WA0015IMG-20161104-WA0014

Korkkari- ja poseerauskurssilla Miss Helsinki 2017 finalistit / Meslewissä 10 metrisellä CATWALKILLA

 

IMG-20161104-WA0018IMG-20161104-WA0019

Korkkarikurssi / Poseerauskurssi / Meikkauskurssi, yksin tai ryhmässä, sellaiset onnistuu Meslewin BÄKKÄRILLÄ ja 10 metrisellä CATWALKILLA

Sosiaalinen Media

Back cleavage näyttää nyt tältä juhlapuvuissa. Looooo❤️e❣️ ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

100 sävyssä💦kaikki mallit. Ei samaa mallia EDES eri sävyssä samaan lukioon? Miten Meslewi on pystynyt tähän vuodesta toiseen? Myös presidentinlinnan kaikissa juhlissa? Niin, Meslewin pukuja myydään Suomessa vain Meslewissä. Ei siis samoja eri omistajien liikkeissä tai eri kaupungeissa, joilla eri omistajat, joilla ei ole yhteyttä toisiinsa. Kun valitset juhlaasi pukua/ iltapukua/vanhojentanssimekkoa , käännä mekon nurjakin puoli esiin. Katso onko siinä suurennusvaraa? Selvitä voiko sen pestä pesukoneessa itse?
Jos toivot puvultasi kaikkia edellä lueteltuja hyviä ominaisuuksia, olemme juuri Sinun liikkeesi. Sinua varten, asiantuntijoina vierelläsi tärkeässä valintatilanteessa. Soita Meslewiin, suunnitellaan sopivin kokonaisuus sovituksille, ompelijoille, meikille, hiuksille, kuvauksille, valmistautumiselle, vaikkapa koko KOKONAISUUS-kaikki samasta osoitteesta, asiantuntijoiden kanssa yhdessä vuodesta 1991.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

UUTUUKSIA👀💦❣️ ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Etkö vielä kuulu kanta-asiakas ystäviimme? Nyt meillä on ilo kutsua sinut mukaan!
Meslewin ystävänä olet erikoisasemassa ja nautit monista upeista eduista.

Tervetuliaislahja: voit hakea juhlavan hartiahuivin liikkeestämme

Kutsut ainutlaatuisiin tapahtumiin, kursseille ja glamour uutuuksien ensiesittelyihin

Ammattimaista tyylineuvontaa

Jäsenyys on maksuton eikä sido mihinkään

Meslewi Friends