Asusteet juhlaasi

meslewi

Asusteet juhlaasi

asusteet

Swarovski-kristallikivillä koristeltuja hius- ja pukukoristeita sekä laukkuja, kenkiä, kyniä, kännykkä- ja I-pad-kuoria saat Meslewiltä säteilysi maximointiin.

Löydät juhlapukeutumiseesi sopivat tiarat, hiuskoristeet, korut, iltalaukut ja kengät Meslewiltä. Swarovski-stransseilla ja aidoilla makeanvedenhelmillä koristellut hopeahiuskorut ja tiarat kuuluvat 300-osaiseen mallistoon, joka on saatavilla vain Meslewissä. Myös kivikoristeet eri väreissä niin asuihin kuin hiuksiin löydät sovituksen yhteydessä myymälästämme, samoin kauniit asusteruusut.

Kauniit yksityiskohdat, kuten tiarat, hiuskoristeet, pinnit, kukat hiuksissa ja korut kaulalla ja korvissa, tulevat parhaiten esiin, kun niitä on sopivassa suhteessa. Tärkeää on tarkastella kokonaisuutta. Itsekin kannattaa miettiä kokonaisuutta: mikä osa asusta ja asusteista näkyy pöydässä istuessa tai parin kanssa tanssiessa?

Liialliset korut ja koristeet tai decolte´n alueelle tuodut olkaimet ja muut yksityiskohdat puvun kankaasta eivät kevennä tai sironna, vaan yleensä kasvattavat ja korostavat – muutamia poikkeuksia (alaspäin laskeva hartialinja tai niskaan nouseva korkea kohta) lukuun ottamatta. Suuret korvakorut ovat usein riittävä asuste kauniin kampauksen kanssa. Upea meikki kruunaa kaiken.

asusteet
Saat pukukoodaajalta neuvot myös asusteisiin ja koruihin

Entä tiara silmälasien kanssa? Kaulakoru katkaisemassa linjaa? – Pyydä asiantuntijalta apua. Niin morsiuspukukokonaisuuden valinnassa kuin korujen ja yksityiskohtien käyttämisessä onkin hyvä kuunnella asiantuntijaa, jolla on näkemystä ja kokemusta; kokonaisuus huomioiden saadaan persoonallisuutesi esille kauniisti suurena juhlapäivänäsi. Kukapa meistä ei haluaisi olla kaikkein kauneimmillaan juhlissa!